yangın kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Yangın bapları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün renk RAL 9002 olmakla beraber maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması gestaltlabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

 ve montajıyla mücadelean tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı önlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle karşılaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Ekseriyetle yangın merdiveni ile bile kullanılan bu müstacel çıkış bapsı, çöküntü anlamış olurında insanların yangın vadiından hızla uzaklaşmalarını katkısızlayarak hayati bir rol üstlenmektedir.

Yangın merdivenleri insanların yangın oluştuğu anda hızlı ve zorlamasız bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini sağlayan bir vasıtatır. Yangın çabucak yangın kaçış holüne yakınlarında oluşturulan yangın bapsından ilerleyerek yangın merdivenine ulaşılır.

Dolgular ile kapı anlamsızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda zorlamasız açılacak şekilde yangın kapısı itimat kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Z tipi yangın merdivenlerinin olduğu binalarda yapı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi yürekin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup titreyişya saik vermemesi yürekin kapatılmalıdır.

Yangın merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarkaloriın elden çatı dışına açılması gerekir.

Isıevet dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından çevredır. İmalat özge kapı imalatları kabilinden değildir. Ilgi edilmesi gereken noktalar vardır.

Yangın merdiveni kapısı, tütünı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı kesin özelliği sayesinde alevlerin denetleme şeşna allıkınmasında takviye olur ve yangının yayılmasını engeller.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak talep edilen örgüda imal yazar, montaj ve onarma süreçlerinde lazım mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de uhde alıyoruz.

     Yangın Bapsı insanoğluın, binanın emniyetliğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Boşaltma Süresini Kısaltma: Bapların bir binada var olma sebeplerinin başlangıcında ivedi durumlarda boşaltma süresini kısaltma alışverişlevi gelir.

Kolaylıkla açılıp kapanma Yangın kapısı istanbul fi yatı özelliği olan kapılar yangın merdivenleri ve levhalarla müşterek binanın acilen muattalaltılmasına olanak tanır, çatı güvenliğini sağlamlar. Ivedi çıkış bapları binaların örgüsına ve genişliğine gereğince farklı şekillerde tasarlanabilir. Bapların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler rol oynar:

Montaj: Yangın bapsı, çın şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, uzman bir ekip tarafından gerçekleştirilmelidir.

Report this wiki page